За Нас

Ние от Автокомплекс Севтополис сме компания, която работи активно на пазара повече от 20 години и развива дейността си в областта на :

Търговията

– внос и продажба на употребявани товарни автомобили и транспортна техника;

Транспорта

– превоз с Автовоз на нови, употребявани, повредени и катастрофирали транспортни средства/товарни автомобили/ от и за  Европа;

Ремонта и техническото обслужване на товарни автомобили и транспортна техника:

  • – изработка, ремонт и монтаж на бордови, самосвални и фургонни каросерии, подвижни тавани и падащи бордове;
  • – професионално боядисване в автобояджийска 15 – метрова камера; и др.

Финансови и застрахователни услуги

– посредничество при сключване на лизингови и застрахователни договори

Дейността ни се упражнява в собствена материално техническа база – Автокомплекс Севтополис, находящ се в гр.Казанлък, Промишлена зона-Запад, разположен върху 12 дка терен и състоящ се от шоурум, две производствени сгради с РЗП-1200 м2, с необходимите сервизни, обслужващи помещения, професионална автобояджийска камера за товарни автомобили – 15 метра, открита автомивка и открит паркинг.

Сервизният център е оборудван с необходимата техника, която позволява на място да се извършват различни видове сервизни дейности.Разполагаме с хидравлични и винтови преси, професионални пневматични и електрически инструменти, заваръчна техника и различни повдигателни съоръжения, компютърна диагностика и др.

Фирмата разполага с необходимия квалифициран персонал. Средно списъчния състав е 25 човека, назначени  на длъжност шофьори, монтьори, заварчици, автобояджии и помощен персонал.